Marknadsbrev

Vi erbjuder  ett av marknadens bästa analysbrev

Analyserna i marknadsbrevet bygger på en kombination av analysmetoder som alltid har levererat en hög avkastning till låg risk. Market Outlook är marknadsbrevet för dig som har smartaste möjliga avkastning som mål, d.v.s. hög avkastning med en begränsad risk.

Bli en börsvinnare med Market Outlook

Vi ger dig verktygen som du behöver för att bli en vinnare på aktiemarknaden. I Market Outlook går vi rakt på sak, vi låter andra berätta om det som har hänt. Vi förädlar information och berättar vad som ska hända. Som prenumerant får du tydliga rekommendationer på hur du ska agera. Vi ser till att du får konkreta förslag på exakt hur du ska agera, när du ska köpa och sälja och gör det med en sådan träffsäkerhet att du kan känna dig bekväm med att tjäna pengar på aktiemarknaden genom att följa våra råd.

Market Outlook kommer ut varje börsdag. Varje vecka bjuder vi på flera affärsförslag. Det är dessutom enkelt att följa råden då vi alltid ger tydliga instruktioner och alla råd som hamnar i portföljen följs upp och redovisas i marknadsbrevet.

Två portföljer- allt du behöver

Market Outlook är ett brett marknadsbrev som både ger dig kortsiktiga- och långsiktiga aktietips samt kommentarer om de viktigaste börsindexen och aktuella händelser som kan påverka de aktier vi bevakar.
Med våra aktietips får du dels en modellportfölj som vi kallar Basportföljen som innehåller långsiktiga aktieråd baserade främst på fundamental analys och dels konkreta råd i separata utskick under dagen som baseras på främst teknisk analys på både kort och lång sikt
Basportföljen är en modellportfölj som passar dig som vill investera en del av ditt kapital långsiktigt och inte har tid att följa de kortsiktiga rörelserna på börsen.
Aktietipsen i Market Outlook passar dig som vill göra snabba affärer och tjäna pengar oavsett börsmarknad. När börstrenden är svag ger vi bl.a. tips om blankningar för att kunna tjäna pengar även när börsen faller. Kort och gott, vi erbjuder det bästa av två världar.

För dig som vill tjäna pengar på börsen och ha kontroll

Våra kortsiktiga råd, som skickas ut lite oregelbundet när vi hittar bra affärslägen, är lätta att tolka och agera på. Dessa kommenteras och följs upp i morgonbrevet av Market Outlook som kommer ut varje börsdag. Morgonbrevet kommer ut före börsens öppning och sammanfattar den information du behöver för att kunna följa våra portföljer och tjäna pengar på börsen. Vi gör inga långa utläggningar utan sammanfattar vår tro och våra förslag samt följer upp förslag om tidigare positioner. Vi håller dig i handen från start till mål, det enda du behöver göra själv är att lägga dina ordrar hos din mäklare.

De mer långsiktiga råden som främst baseras på fundamental analys placeras i vår modellportfölj som vi benämner Basportföljen. En sammanställning av Basportföljen med kommentarer och dess utveckling skickas ut omkring en gång i veckan. Basportföljen har historiskt visat en fantastiskt bra avkastning och i en nyligen gjord kundundersökning visar det sig att detta är vår mest uppskattade produkt. Basportföljen hjälper våra kunder att positionera sig för de långa trenderna på börsen och bara denna produkt är ofta värd betydligt mer än hela prenumerationskostnaden!

Fenomenal historik

Vår historiska statistik säger egentligen allt. Vi har lyckats mycket väl med våra investeringsförslag under de senaste åren. Oavsett börsläge har vi levererat en god och stabil avkastning till våra kunder.

Utveckling BP 2013

Prenumerera

En prenumeration på Market Outlook kostar endast 2495 kronor (inklusive moms) per år, eller 1495 kronor för en halvårs prenumeration.

Här kan du registrera dig för våra marknadsbrev.

För- och Efternamn (obligatorisk)

Företag

Adress

Postnummer

Ort

Telefon nr

E-post (obligatorisk)

Market Outlook 6 månader, 1495 kronorMarket Outlook 12 månader, 2495 kronor

Övrigt